Skjærgårdsmegleren

Solgt! Eiendomsmegling holder til i Arendal på Sørlandet. At vi er frittstående, og ikke underlagt en sentral kjedeledelse, gjør oss fleksible og at vi kan tilpasse oss lokale forhold. Lokal forankring er naturlig for oss. Det er her vi kommer fra. Det er her vi bor. Og det er her vi gjør det vi ønsker å gjøre. Når sant skal sies, så elsker vi å selge. Det skal komme deg til gode. Arendalitten kjenner oss, og vi kjenner arendalitten. Sånn er det i en liten by. Her kan ingenting stikkes under stolen. Eller feies under teppet. Og sånn er det med den saken.

Å selge eiendommer handler om å kjenne farvannet. Det gjør vi, som vår egen bukselomme. Det skulle da bare mangle. Vi i Solgt  Eiendomsmegling er oppvokst og ferdes i skjærgården på Sørlandet, fra Risør til Brekkestø. Vi kjenner menneskene som bor her og vi kjenner stedene. Vi kan fortelle en mulig kjøper hvor fiskeplassene er, hvor butikken er og hvor en skal henvende seg når noe skal ordnes. Vi har egen visningsbåt, og vi tar kjøpere med på en runde i område og viser stolt frem alt det som «følger med på kjøpet.»

«Vi vet hvor skjærene i sjøen er, og vi vet også hvordan vi skal navigere imellom dem. Noen kaller det kunnskap. Vi kaller det erfaring.»

Ærlighet varer faktisk lengst.